Le Lumana'i o AGV Casters: Fa'afouga ma Fa'aoga Fa'atosina

Abstract: Automated Guided Vehicles (AGVs), e avea o se vaega taua o le faiga otometi logistics, taʻalo le autu o le faʻaogaina otometi alamanuia logistics.AGV casters, e pei o vaega autu o le AGV gaoioiga ma folauga, o le a feagai ma manaoga maualuga atu ma le lautele lautele o fa'ata'ita'iga fa'atatau ile latou atina'e i le lumana'i.I totonu o lenei pepa, o le a matou au'ili'ili ai aga'i i luma o fa'ata'ita'i a le AGV, fa'atalanoaina fa'atekonolosi fou ma fa'aoga, ma o latou a'afiaga i faiga fa'aogaina otometi.

图片1

Folasaga
O le atina'eina o le AGV ua matua'i alualu i luma, mai le uluai galuega e tasi e oo atu i le tele o galuega ma le atamai i aso nei.Ma o le AGV casters, o le vaega autu e iloa ai le gaioiga AGV, o loʻo faʻaleleia foi i lalo o le taʻavale a tekinolosi fou ma faʻaoga.

Tekinolosi caster atamai
Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le atamai faʻapitoa ma le aʻoaʻoina o masini, o le tekonolosi atamai a le AGV casters ua faʻatuputeleina le matua.E mafai ona ausia e le au fa'atauva'a atamai le fa'atautaiga sili atu ma le fa'atonutonuina o gaio'iga e ala ile lagona ma le au'ili'ili o fa'amatalaga ile si'osi'omaga.Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e casters ona lagona le siʻosiʻomaga o loʻo siomia ai, aloese mai faʻalavelave, ma faʻamalieina fuafuaga o auala e ala i tekinolosi faʻaaliga vaaia, ma faʻaleleia atili ai le felauaiga lelei o AGVs.

图片2

Mea Mama ma Fuafuaga
O meafaitino ma mamanu o AGV casters ei ai se aafiaga taua i luga o latou faatinoga ma le umi.Faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o mea mama, e mafai ona faʻaogaina le AGV casters i mea mama ma sili atu le malosi, e pei o le carbon fiber composite, e faʻaleleia ai le lelei o le gaioiga ma le gafatia o le uta.E le gata i lea, e mafai ona faʻaitiitia le faʻaogaina o le malosi ma faʻalauteleina le ola tautua o casters.

Gaioiga fa'a-va'aiga ma femalaga'iga uma
AGV casters o le a foliga mai e sili atu ona fetuutuunai ma tele-directional feʻaveaʻi i le lumanaʻi.AGV masani e masani ona faʻaaogaina le taʻavale eseese, ae o lenei metotia e iai ni tapulaʻa i avanoa vaapiapi.Le lumanaʻi o AGV casters o le a sili atu omni-directional avetaavale tekinolosi, ina ia mafai ona iloa atili saoloto ma fetuutuunai gaoioiga i se tamai avanoa.

图片3

 

Toe fa'aleleia malosi ma atina'e gafataulimaina lanu meamata
O le fa'aogaina lelei o le malosi o se tasi lea o fa'atonuga taua mo le atina'eina o le AGV casters i le lumana'i.O le augatupulaga fou o le AGV casters o le a sili atu ona gauai atu i le faʻaogaina o tekinolosi toe faʻaleleia o le malosi, lea o le a faʻaliliuina ai le malosi o le malosi i le eletise ma teuina mo le aveina o isi vaega o le AGV, ma faʻaleleia atili ai le faʻaogaina o le malosi.O lenei atinaʻe lanu meamata ma le gafataulimaina o le a fesoasoani e faʻaitiitia le faʻaaogaina o le malosi ma le faʻaleagaina o le siosiomaga.

Fa'alautelega Talosaga ma Tu'ufa'atasiga Alamanuia
O le atina'eina o AGV casters o le a fa'alauiloa ai fo'i le fa'alauteleina o talosaga ma le tu'ufa'atasia o fale gaosimea o faiga fa'aautometi.Faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o pisinisi faʻapitoa, o le AGV casters o le a faʻaaogaina lautele i fale teu oloa, gaosiga, fomaʻi, logistics ma isi fanua.I le taimi lava e tasi, o le loloto o le tuʻufaʻatasia ma le atamai faʻapitoa, faʻamatalaga tetele ma isi tekinolosi o le a iloa ai se faiga faʻaoga faʻapitoa e sili atu ona lelei ma atamai.

Fa'ai'uga
AGV casters, e avea o se vaega autu o le faiga AGV, o lona atinae i le lumanai o le a fesootai vavalalata ma le atamai, mama, tele-directional gaoioiga, toe faaleleia malosi ma isi tekinolosi.O le alualu i luma o nei tekonolosi fou ma talosaga o le a faʻalauteleina le atinaʻeina o faiga faʻaogaina otometi ma aumaia ni fofo sili atu ona lelei, atamai ma gafataulimaina mo le alamanuia logistics.O le lumanaʻi o AGV casters ua fuafua e tumu i avanoa ma luitau, ma e iai a tatou mafuaaga e talitonu o le atinae o AGV casters o le a tui malosi fou i le alamanuia logistics otometi.

Fa'asinomaga:

Yang, C., & Zhou, Y. (2019).Ta'avale Fa'atonu (AGV): Se Su'esu'ega.IEEE Transactions on Intelligent Transportation Systems, 21(1), 376-392.

Su, S., Yan, J., & Zhang, C. (2021).Atina'e ma le Fa'aaogaina o Ta'avale Ta'ita'i Ta'avale (AGV) Fa'atekonolosi ile Teuteu ma Fa'atauga.Sensors, 21(3), 1090.

Shi, L., Chen, S., & Huang, Y. (2022).Su'esu'ega ile Fuafuaga ole AGV Fa-Uli Omnidirectional Drive System.Applied Sciences, 12(5), 2180.


Taimi meli: Oke-25-2023